MUNKÁLTATÓKÉNT SZAKEMBERRE VAN SZÜKSÉGE?

Napjaink Edisonjait is mi helyezzük el...

Informatikai és mérnök területeken évek óta megfigyelhető a folyamatosan fennálló szakemberhiány. A technológia fejlődésével hatványozottan megnőtt az igény az informatikus és műszaki képességekkel rendelkező személyek iránt, azonban a rendelkezésre álló munkaerő nem követte ezt a trendet. Így jutottunk el korunk egyik legnagyobb munkaerő piaci problémájához, miszerint közel 15 000 betöltetlen pozíciót találunk informatikai és műszaki területeken csak Magyarországon.

Ennek köszönhetően nagyot fordult a világ, és már nem a szakemberek kutatnak állásért önéletrajzukat lobogtatva, hanem a foglalkoztató cégek keresnek, sokszor versenyeznek egy-egy rátermett, képzett munkatárs kegyeiért. Ahhoz, hogy a legjobb munkaerőt meggyőzzük és rávegyük, hogy álljon cégünk szolgálatába, gyorsnak és rugalmasnak kell lennünk.

Az Experis tudja mi zajlik a munkaerő piacon, érti a munkáltatók problémáit és ismeri a jelöltekhez vezető utat.

Az Experis munkaerő megoldásai:

  • Szakemberek és vezetők közvetítése és kölcsönzése IT és mérnök területeken
  • Ritka és speciális tudású szakértők felkutatása és elhelyezése
  • A megfelelő munkaerő biztosítása projektszerű feladatokhoz
  • Vállalati HR feladatok kiszervezése
  • Munkaerőpiaci tanácsadás

 

Szavak helyett, inkább beszéljenek a számok:

Az Experis számokban

Az Experis felkutatja és megszerzi cégének a leginkább alkalmas munkatársat, aki nemcsak szakmai szempontok alapján, de személyiségében is passzol cégéhez.


Látjuk az önéletrajz mögött az EMBERT és kiválóan olvasunk a sorok között.

A nálunk dolgozó profi HR tanácsadók kiváló piacismerettel és sokéves szakmai múlttal rendelkeznek, akiket folyamatosan képzünk, hogy naprakész tudásukkal a legjobb eredményeket érjék el.

Expeirs tanácsadó által lefedett területek

 

Amennyiben kollégáink még nem keresték meg, vegye fel velünk a kapcsolatot. Írjon az experis@experis.hu e-mail címre, és kollégáink pár órán belül felkeresik az e-mailben megadott elérhetőségeken.